Over ons

Thuisverpleging Kiewit–Banneux bestaat uit drie zelfstandige verpleegkundigen. Ons team is reeds actief in de thuiszorg sinds 1987. Door een degelijke opleiding en verschillende bijscholingen zijn we op de hoogte van de laatste nieuwe technieken in de verpleegkunde. Als collega's vullen we elkaar perfect aan.

Totaalconcept

Onze thuiszorg is een totaalconcept. Naast de persoonlijke hygiëne en handelingen met een doktersattest, organiseren wij ook de hulp die nodig is buiten de verpleegkundige zorg. Wij staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u klaar en streven naar een echte en hechte vertrouwensband.

Multidisciplinair

We helpen de patiënt wegwijs te maken in de ‘sociale kaart’. Om een optimaal comfort te garanderen, vinden wij het belangrijk dat de verschillende disciplines van elkaar op de hoogte zijn. Daarom organiseren we een sociaal overleg, multidisciplinaire vergaderingen en een overlegvergadering met de huisarts en andere betrokken instellingen.

Onze visie

Wij proberen de holistische mensvisie te hanteren in de toepassing van onze totaalzorg bij de patiënt. Dat wil zeggen dat we niet enkel naar de symptomen en/of de ziekte van de patiënt kijken, maar naar alle factoren in het leven van de patiënt (sociale omgeving, verleden, leefmilieu, voeding,...). Wij vinden het een prioriteit stil te staan bij de noden van de mens in de huidige hectische en prestatiegerichte maatschappij.